Een promotiefilm

We hebben sinds enige weken Roel Kok op bezoek. Roel is hier om een aantal professionele promotiefilms te maken voor het RKC. Tussendoor heeft hij voor ons ook een film gemaakt die o.a. in onze thuisgemeente getoond gaat worden op de startzondag van de maand waarin wij zendeling van de maand zijn.

Onder de tab Pic’s/Photo kun je de film bekijken.

3 thoughts on “Een promotiefilm

  1. Heb met ontroering naar de prachtige film gekeken! De kids ook in de rij voor de kidsclub, wat heerlijk om ze zo vol blijdschap te zien zingen….en Janna, wat is ze daar op haar plek, niet?Alle zegen, het is zulk goed werk wat jullie doen….dat de Heer jullie als gezin, maar als hele ‘Rene’s kidscentre’ rijkelijk zal zegenen….liefs vanuit ’t Loo, de Pruimpjes

  2. Hallo daar in Namibië!

    Wát een mooie en goeie film zagen wij van jullie Bert, Carla en Janne! Dat is een goede promotie en informatie. Deze zullen wij gebruiken, als mensen naar jullie vragen, en anderszins. En wat zien jullie er goed uit! En ook de dingen die getoond worden! Wij bidden julie Gods rijke zegen toe. Hij is goed voor allen die Hem aanroepen. Dus blijf dat doen. Met de paspoorten en de vergunningen heeft onze hemelse Vader gezorgd dat het – op Zijn manier en tijd – in orde orde komt. Prijst Zijn nooit volprezen Naam!

    Een hartelijke groet van Jan & Jane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s