Nog één keer het visum

Eindelijk is het zo ver: ons werkvisum is goedgekeurd voor 2 jaar. We hebben het nog niet zwart op wit, maar we gaan er vanuit dat dit nu ook echt zo is.
HALLELUJA. We zijn de Heer echt dankbaar. En ook alle mensen die zich voor ons hebben ingezet, zijn we heel erg dankbaar, met name ook Clive en Terlinah Mouton.
Hoe het allemaal precies in z’n werk gegaan is, begrijpen we nu nog niet goed. Vorige week werd nog gezegd dat al onze papieren zoek waren en dat we alles opnieuw zouden moeten opvragen in Nederland.
Maar dankzij de contacten van Terlinah met de minister en met iemand binnen Home Affairs aan wie ze alles had uitgelegd, kwam er opeens druk op de ketel en moesten wij gisteren hals over kop naar Windhoek toe (we waren nota bene net op de terugweg van Windhoek naar Rehoboth) en daar – aan een formica tafeltje bij Wimpy’s – hebben we snel-snel de aanvrage voor een werkvisum ingevuld. Gelukkig mochten we dit keer wel alle kopieën inleveren, omdat onze officiële documenten zoekgeraakt waren. Om vijf voor twee ging Terlinah toen met ons ‘dossier’ naar Home Affairs waar om half drie de vergadering begon.
Zojuist kregen we het telefoontje van Home Affairs dat de goedkeuring een feit is. Janne “lift” daarbij mee op het visum van Bert.
Nu is het wachten op de officiële schriftelijke bevestiging waarmee we weer naar Windhoek kunnen om het visum te betalen, onze paspoorten terug te krijgen, met een mooi stempel erin.
Wat een opluchting!

Ten slotte willen we jullie heel hartelijk bedanken voor jullie gebed en steun hierin. Baie, baie dankie

10 thoughts on “Nog één keer het visum

  1. geweldig lieve mensen. Jullie vertrouwen was/is God niet onbekend. Niet zo verwonderlijk dus dat alles “gewoon” goed is gekomen.
    Een hartelijke groet

    Joop en Loekie Verbrugge

  2. Wow amazing Carla, wat een verhaal! En zo mooi getuigenis dat jullie hebben kunnen loslaten en vertrouwd hebben dat God zou voorzien. Bemoedigd me echt, wat een lessen zijn dat he? Ik zit er zelf ook middenin, dus jullie verhaal is dan ook bemoedigend.. God’s zegen, heerlijk hoor! Ook voor Janne zoveel meer rust! Liefs, Charlotte

  3. Wow, echt gaaf! Heel vaak geeft God het op, voor ons, het allerlaatste moment, maar wel op Zijn tijd. Wat goed ja, dat jullie konden vertrouwen en dat nu wordt beloond. HEERlijk!! Ben dankbaar met jullie….Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s