Roller coaster, ronde twee

In dit nieuwe bericht nemen we jullie mee op een volgend rondje in onze roller coaster

Gisteren hebben we te horen gekregen dat de directie in Duitsland, het moederbedrijf van Turck Zwolle, waar Bert werkt, akkoord is gegaan met zijn verzoek dat hij per 1 januari 2012 vertrekt in plaats van 1 juni 2012.
We hadden gebeden dat God het zou leiden naar Zijn wil, dus we vertrouwen erop dat dit Zijn plan is. We kunnen zo in alle rust ons visum aanvragen, aan een vriendenkring werken en ons vertrek voorbereiden.
Maandag wordt het personeel ingelicht over Bert’s aanstaande vertrek.

Toch voelt het als het volgende rondje op de roller coaster.
In één maand tijd ons huis verkocht, over 3 weken eruit, verhuizen naar een stacaravan en na de Kerst de officiële overdracht en ook einde verhaal wat betreft Bert’s werk. Het duizelt! Dat moet allemaal wel even een plekje krijgen!
Natuurlijk zijn we heel enthousiast om naar Namibië te gaan en ook zijn we vol ontzag hoe God detail voor detail voor ons zorgt… maar voor ons gevoel is het momenteel nauwelijks bij te benen.
Intussen zijn we druk bezig met het sorteren van onze spullen: wat nemen we mee? (Eigenlijk alleen onze kleren en leuke spulletjes voor de kamer van Janne). Wat slaan we op? Wat gaan we verkopen? Abonnementen beëindigen, adreswijzigingen sturen; alles bij elkaar een geweldige uitzoekerij.
Het idee om straks heerlijk rust te kunnen nemen in de stacaravan staat ons geweldig aan. Dan hebben we de grootste drukte gehad. Ook zullen die rustige maanden voor Janne ook heel belangrijk zijn, want ook al krijgt ze niet alles mee… ook voor haar is het een stormachtige tijd.

Maar hier eerst nog even een herinnering:
Op zaterdag 26 november a.s. houden we onze verkoopdag.
Van 10 uur ’s morgens tot 3 uur ’s middags op De Amazone 1, in Dronten.
(N.B. Uiteraard kun je contant betalen voor je aankopen, maar er zijn ook machtigingskaarten aanwezig).

Kom en sla je slag voor het goede doel. Alles moet weg.
Wees welkom… koffie en thee met koek of cake staan klaar… we vertellen jullie graag over wat het René Kids Centre allemaal mag doen in Rehoboth
En help intussen de Kwakkels van hun spullen af.
We kijken uit naar jullie komst.

One thought on “Roller coaster, ronde twee

  1. Dag lieverds! Wij worden alleen al duizelig van het lezen van jullie berichten. Wat een snelheid zit daarin zeg. We hopen en bidden dat jullie alles kunnen bijbenen. Jullie hebben in ieder geval tijd genoeg om je goed voor te bereiden op jullie vertrek. Gods onmisbare en rijke zegen gewenst voor alle stappen die jullie nog moeten nemen. Dikke knuffel van Michel en Désirée

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s