Amper te bevatten, zo snel alles gaat

Nooit een saaie dag in het leven van de Kwakkels. Wie had kunnen denken dat ons huis zo snel verkocht zou zijn? We hadden wel allerlei ideeën en verlangens, maar de Heer moest het toch bevestigen en we hadden gezegd: de verkoop van ons huis is DE bevestiging dat voor ons de deur opengaat om voor 5 jaar naar Rehoboth, Namibië te gaan. Binnen 30 dagen was ons huis inderdaad verkocht… en dat in deze tijd! Dat hadden we echt niet verwacht. Dus veel sneller dan gedacht moesten we een tijdelijke plek vinden om te wonen. We willen tot ons vertrek in juni 2012 graag in Dronten blijven vanwege de kinderen en kleinzoon Tijs, vandaar dat ik even ga informeren bij Camping ’t Wisentbos. “Mevrouw, blijkbaar moet het zo wezen; eigenlijk was er geen plek, maar vorige week is iemand onverwacht vertrokken dus u kunt bij ons terecht in een 4-persoons caravan.” Zelfs onze buurvrouw reageert: “De hemel wil zeker dat jullie naar Afrika gaan!”

Van lieverlee komt alles nu in dozen terecht, voor de opslag, voor de verkoop, of met een andere bestemming. Het enige dat meekan in het vliegtuig zijn onze kleren – en natuurlijk ook een rol Pip-behang voor Janne’s kamertje.
Het huis wordt langzaam ontmanteld en klinkt al aardig hol. Op 10 december is de verhuizing gepland.
Janne vindt het best lastig en gek dat er steeds meer uit de kamer verdwijnt, maar ze kent het huisje op het RKC terrein waar wij komen te wonen en daar wordt het vast ook heel gezellig. Haar tv’tje is al weg maar gelukkig is er nog wel een plekje bij Martin op zolder voor haar mooie meubeltjes. Ach… en alle afleveringen van het Kleine huis op de prairie op je computer en een spelletje Yahtzee met je vader en moeder is ook leuk. Vooral als je wint.

2 thoughts on “Amper te bevatten, zo snel alles gaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s